Хіти тижня. "На це можна дивитися вічно": Українські військові знову знищили техніку окупантів (відео)

Росіяни вже давно могли б зрозуміти, що провокації до добра не доводять.

Техніку окупантів успішно знищують на Донбасі. Фото: скріншот з відео.

Військовослужбовці Операції об'єднаних сил опублікували відео, на якому показано знищення бронетехніки окупантів на Донбасі. Дану інформацію підтвердив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц» на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Він зазначив: «Провокаційні дії російсько-окупаційних військ, не змусили чекати відповіді. На результат можна дивитися вічно, наші воїни неперевершені».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...