Хіти тижня. На волоску від смерті: У мережу потрапило відео дивовижного порятунку авто від удару потягом

Водій позашляховика Mercedes намагався проскочити між шлагбаумами на заборонний сигнал світлофора, проте виявився затиснутий між ними.

Скрін відеоУ Київській області залізничник врятував квапливого водія, який застряг між шлагбаумами на залізничному переїзді, від зіткнення з потягом. Відеоролик інциденту опублікований на YouTube, зазначають Патріоти України.

Як зазначив автор відео, знятого реєстратором автомобіля, інцидент стався вранці 29 грудня в Боярці. Водій позашляховика Mercedes намагався проскочити між шлагбаумами на заборонний сигнал світлофора, проте виявився затиснутий між ними. Він намагався з'їхати з колії, але нічого не виходило.

Водієві на допомогу прийшов черговий по переїзду - залізничник руками підняв шлагбаум, тим самим звільнивши шлях машині. Mercedes встиг покинути переїзд, по якому буквально через кілька секунд пронісся потяг. При цьому, судячи з відео, в авто також знаходився пасажир.

Як відомо, згідно з українським законодавством порушення правил руху через залізничний переїзд тягне за собою накладення штрафу 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...