Хіти тижня. "Наймиліша справа - звинуватити х*хла в свавіллі", - Усик про бій з росіянином Гассієвим​ та московські інтриги​

Український боксер заявив про готовність провести поєдинок у будь-якому місці.

Олександр Усик. Фото:Sportanalytic.com

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик прокоментував можливий бій з росіянином Муратом Гассієвим. За словами українця, йому байдуже, де саме проводити бій. Окрім того, Усик згадав й про чутки стосовно того, що він боїться виходити на ринг, зазначають Патріоти України.

"Мені як боксеру без різниці, де боксувати. Я чекаю команди, куди мені їхати. З точки зору спортивної етики було б справедливо провести бій на нейтральній території. Нехай призначать місце, а я з командою готовий їхати туди, куди скажуть, тому що ми тренуємося, ми готуємося на 21 липня, і я не хочу, щоб ця робота пропала задарма.

Мені потрібні чемпіонські пояси WBA та IBF, мені потрібен Кубок Мохаммеда Алі, а значить, мені потрібен бій з Муратом, тому що ні у кого, крім нього, немає поясів, яких не вистачає для моєї колекції, і тільки в бою з ним я можу завоювати Кубок.

Сьогодні до мене дійшла якась дивна інформація: ось, мовляв, ти боїшся чогось. Всі вже готові підписати всі документи, але ти і твоя компанія цього робити не хочете. Ну звичайно. Наймиліша справа - звинуватити хохла в свавіллі", - сказав Усик.

Слід нагадати, що бій Усик-Гассієв з самого початку мав відбутися 11 травня у Саудівській Аравії, проте згодом зустріч довелося скасувати. Усе через травму українця.

24 травня 2018 року сторони провели зустріч, на якій так і не зуміли домовитися. Новою датою фіналу називають 22 липня, однак під питанням залишається місце проведення бою.

Джерело: ТСН.Проспорт

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.