Хіти тижня. "Нам ще в Україні вчитися": Як донецькі випускники "опустили" Захараста (відео)

Більше 30% випускників донецьких шкіл проігнорували вручення нагород з рук головного продавця окорочків окупованого Донбасу.

Випускники "ДНР". Скріншот.

В окупованому Донецьку більше третини випускників відмовилися прийти на урочисте нагородження, щоб уникнути отримання нагород особисто з рук ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє блогер Олександр Чернов, передають Патріоти України.

За його словами, на урочистий захід з підконтрольного терористам Донбасу звозили медалістів з батьками. Однак, незважаючи на організоване завезення людей, близько 100 випускників (більше 30%) проігнорували захід під вигаданими приводами.

"Чимале число мам заздалегідь просили організаторів "не виводити на сцену" їхніх дітей, "не називати ПІБ", були навіть такі, які, дізнавшись, що буде "вручати медалі "особисто Захарченко - "дарували право своїх дітей більш гідним"... Причина масово однакова: "нам ще в Україні, а потім, якщо вийде, і в Європі вступати і вчитися"!" - зазначив Чернов.

Він уточнив, що в результаті Захарченко разом з "міністром освіти" "ДНР" особисто вручили медалі ледь 15 школярам, а на сцену під озвучені ПІБ на "колективне фото" вийшли до 30.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...