Хіти тижня. "Нам уже не отмыться от этого никогда и ничем. Прости меня. Это я убила твоего сына": Російська журналістка звернулася до матері загиблого бійця АТО

Росіянка відчуває себе винною за те, що не змогла зупинити війну своєї країни проти України.

Руслан Конюша загинув на Донбасі. Фото:Facebook

Відома російська журналістка, фотограф і волонтер Вікторія Івлєва написала емоційний допис в соцмережі, в якому звернулася до матері загиблого на Донбасі бійця ЗСУ зі словами співчуття і проханням про прощення. Росіянка заявила, що відчуває відповідальність за смерть хлопця, тому що не змогла зупинити війну своєї країни проти України. Відповідна інформація опублікована на сторінці Івлєвої в Facebook, передають Патріоти України.

БЛ*ДИНА-ВОЙНА

Вчера подорвался на мине и погиб украинский солдат Руслан Конюша, сын моей великой подруги Нади. Вот бл*дина-война добралась и до меня лично.

Надя не подходит к телефону, не может говорить, жить не может она больше, дышать не может. Все потеряло смысл.

Надя, дорогая, щедрая, когда-то радостная и веселая Надя, почерневшая теперь от горя, прости меня - это я, я, я убила твоего сына. Это я не остановила войну. Я не выбрала другого президента.

Я еще много чего не сделала, а то, что делала, - было мало и плохо. Это на моих руках теперь вечно будет кровь двадцатидвухлетнего Руслана.

Сообщение о гибели Надиного сына пришло, когда я заходила в метро. Ехала в поезде, размазывая слезы. Пассажиры вокруг были заняты - кто читал газету, кто разговаривал, кто дремал.

Было ли кому-то из них дело, что в соседней стране погиб из-за всех нас еще один парнишка, не знаю. Может, и было. Только все равно ведь. Нам уже не отмыться нам от этого никогда и ничем.

Руслана будут хоронить в закрытом гробу. Не увидит Надя младшего из четырех сыновей перед тем, как уйдет он в землю навсегда.

Не могу писать больше, слезы градом катятся, застилают лицо. Прости меня, Надя!

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...