Хіти тижня. "Напевно, це якийсь потужний таємний культ дрото*обів", - роздратований український турист про несподівану рису Румунії (фото)

Фото: ФБ"Одна з характерних рис Румунії, (а я був вже в п’яти різних містах різних регіонів. І проїхав країну з півночі на південь), яку неможливо не помітити - це якесь паталогічне ізобіліє дроту", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Алекса Манн, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Дріт скрізь. Ти прокидаєшся з виглядом на дріт і засинаєш з думками про нього. Дріт звисає з неба і сторчить з землі.

Це країна дроту, який, я так розумію, тут видається тисячами метрів кожному електрику і просто небайдужим громадянам. І вони обмотють їм стовпи, будинки, дерева, світлофори і х***й ще знає шо. Хто що зможе. А хто міцний і витривалий то і по три рази на день.

Причому, вони не можуть, в силу якихось поважних причин, прикинути на глазок скільки пійде того йобаного дроту на той йобаний стовп і завжди беруть з запасом на кілометрів двадцять.

І з насолодою намотують, намотують і ще тисячу раз намотують той дріт де тільки можуть дістатись. На пам’ятках архітектури, на церквах, кірхах, костелах, на простих панельках і дерев’яних сараях- це все пох***й і не має ніякого значення. Головне намотувати.

Напевно це якийсь потужний таємний культ дрото*обів. Який має свій жорсткий устав і люту кару за розголос таємниць, як воно там все в тому ордені побудовано. Про який я ще згодом дізнаюсь, напевно, в самому кінці цієї поїздки.

Всі ці бухти дротів, ритми і переплетення, які вони утворюють- це вже близько до якогось спонтанного мистецтва. Чи нової форми життя, яка захопила цю територію

До цього моменту я думав, що то мої шановні співвітчизники не байдужі до намотування дротів де прийдеться і не мають в цій справі ніяких важливих конкурентів. Тому що давно спостерігаю це дротойобство у себе на батькивщині.

Дріт у нас з’являється в самих несподіваних місцях і перекриває вам краєвид з будь-якої точки.

Як я помилявся. Румунія рулить і обходить нас в цих гонках на цілий корпус".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...