Хіти тижня. "Напишите это себе на лбу!": Мешканці Донецька обурилися плюндруванням "Донбас Арени" (фото)

Невідомі обписали різними написами один із символів захопленого терористами "ДНР" об'єкта - літери FCSD на території стадіону "Шахтаря".

Фото: Антикор.Жителі Донецька знову прийшли в лють від поведінки своїх земляків, які влаштували акт вандалізму на стадіоні "Донбас Арена". Зокрема, невідомі обписали різними написами один із символів захопленого терористами "ДНР" об'єкта - літери FCSD на території стадіону "Шахтаря", повідомили у групі "Донецьк-Online" в соціальній мережі Вконтакте, передають Патріоти України.

"У черговий раз була неприємно здивована, як деякі "городяни" проявляють надздібності до вандалізму. Варто, наприклад, тільки поглянути на одну з візитних карток Донецька, - пам'ятний знак FCSD! Звертаюся до авторів публікацій на цьому пам'ятнику і інших громадських об'єктах: "Люди, якщо щось хочете про себе повідомити світу, напишіть це краще собі на лобі!" - пишуть в мережі.

У коментарях донеччани повністю підтримали гнів автора повідомлення. "Руки б відірвати", "Не люди, а стадо тварин", "У нас люди тільки нити можуть і гадити", "Малолітнє бидло якесь скоріше за все", "Так нехай веселяться дебіли. Все одно ні футболу, ні аеропорту нам тут більше ніколи не побачити", - відреагували городяни.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.