Хіти тижня. Нардеп Гаврилюк розповів про перипетії свого сімейного життя

Народний депутат Михайло Гаврилюк розповів, як благополучно живе зі своєю дружиною і новонародженою дитиною.

«Ми добре живемо, і я б хотів, щоб всі наші українці жили б так само», - зазначив політик в інтерв'ю "Главкому", передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, як дружина Гаврилюка ставиться до того, що у нього найскромніша декларація про доходи в порівнянні з іншими депутатами, політик сказав: «По-перше, моя дружина - не з багатіїв, вона не звикла жити в розкоші, ходити в золоті, за кордон їздити. Її батьки навчили скромно жити, економити. Нещодавно у мене народилася дитина. Держава допомагає, дає кошти. Дає 40 тис. грн. за народженого дитини - по 800 з чимось гривень щомісяця. І у мене велика зарплата - 17 тис. грн. По-друге, я зараз знімаю квартиру, і держава за це платить. Так що, зараз моїй дружині нічого скаржитися на свою долю».

Також він зазначив, що не обговорює з дружиною свою роботу, так як на цьому грунті у них були розбіжності. «Все, що я роблю на роботі, залишається за порогом. А в будинку повинні бути дитина, любов. Хороша їжа, піти погуляти», - каже нардеп.

Гаврилюк додав, що щонеділі залишається з дитиною, а його дружина в цей день сідає на маршрутку і вирушає до Києва, де цілий день присвячує себе. За освітою вона - філолог. І зараз вона пише книгу про євромайдан. За попередніми планами, публікація відбудеться в наступному році.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...