Хіти тижня. "Наші хлопці ніколи би не залишили свій ворогу": Бійці АТО показали трофейний прапор бойовиків, захоплений під Жолобком (відео)

Під час бою терористи почали масово відступати, кидаючи зброю, своїх загиблих і поранених.

Поблизу Жолобка. Фото: скріншот з відео.

За підсумками боїв за селище Жолобок Донецької області лінія фронту не змінилася, хоча населений пункт і його околиці тепер утримуються під вогневим контролем Збройних сил України. Про це йдеться у сюжеті ТСН з місця подій, передають Патріоти України.

Військові розповідають, що бій був дуже щільним - на один невелику ділянку довелося близько 80 влучень, знищено бліндаж, в якому, на щастя, не було людей. За словами бійців, противник робив акцент на артпідготовку і застосовував різні види важкої зброї.

За підсумками боїв ЗСУ втратили одного військовослужбовця, бойовики, за даними розвідки, - двадцять п'ять. "Більше половини Бахмутської траси контролюють ЗСУ Жолобок - це така розв'язка, де дорога йде в Луганськ. Нашим завданням було зірвати плани незаконних збройних формувань на розширення плацдарму і подальшого наступу Це танконебезпечний напрямок, 29-й блокпост. Їхні плани було зірвано", - розповіли журналістам українські військові.

За їхніми словами, під час бою терористи почали масово відступати, кидаючи зброю, своїх загиблих і поранених, а також свій прапор. "Я знаю достеменно, що наші бійці ніколи прапор би не залишили ворогу - билися б за нього до останнього", - пояснює один з учасників бою.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...