Хіти тижня. Наслідки полону терористів: Українців вразив зовнішній вигляд звільненого на Донбасі "кіборга" Морозова (фото)

Будучи заручником бойовиків, український боєць сильно схуд.

Олександр Морозов. Фото:соцмережіВчора, 27 грудня, в ході обміну полоненими між Україною і так званими "республіками", був звільнений один із захисників Донецького аеропорту Олександр Морозов. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Слід уточнити, що в полоні бойовиків легендарний український військовослужбовець перебуває з 2015-го року. При цьому жителі його рідного міста Ромни неодноразово збиралися на віче та мітинги в підтримку українця, а також неодноразово писали листи президентові України Петру Порошенку. Більш того, вони також кілька разів влаштовували акцію протесту і в самому Києві.

На самих фото видно, що легендарного "кіборга" зустрічали з плакатами, на яких було написано "Саша! Роменщина з тобою". Також відразу кидається у вічі, що за час перебування в полоні бойовиків, Морозов сильно схуд.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...