Хіти тижня. "Навряд чи хто-небудь бачив щось схоже": У Києві патрульний з психічними розладами накинувся на автомобіль (фото, відео)

У мережі обурюються, що патрульний-псих чомусь не був усунений від виконання службових обов'язків.

Фото: Кореспондент."Фрагмент програми "Надзвичайні новини" про те, як новий патрульний, що страждає на психічні розлади, накинувся на автомобіль, почав його бити спочатку руками, потім руків'ям пістолета, після чого пересмикнув затвор пістолета і почав цілитися в водія і пасажира", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Волков, передають Патріоти України.

"Примітно, що це один з тих недорозвинених патрульних, які побили викликавшого їх чоловіка в березні 2017 року. Незважаючи на статус підозрюваного, цей патрульний чомусь не був усунений від виконання службових обов'язків.

Рекомендую подивитися відео, навряд чи хто-небудь бачив щось схоже. І в черговий раз необхідно констатувати, що завдяки реформі в нову поліцію набрали психічнохворих, озброїли їх, наділили владними повноваженнями і випустили на вулиці".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...