Хіти тижня. Не для людей зі слабкими нервами: Австралійка ледь не стала жертвою підступного гада (фото)

В австралійському місті Калаундра жінці дивом вдалося уникнути близького і неприємного контакту з моторошним представником місцевої фауни.

Змія зачаїлася на в'єтнамках. Фото: The Daily Mail

Мешканка Калаундри (Австралія) збиралася надіти свої шльопанці, коли виявила змію, що влаштувалася на них, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чорна гадюка зливалася з чорним взуттям, тому той факт, що жінка зуміла помітити плазуна, - справжня удача.

Австралійка зробила фото своєї знахідки і відправила її на офіційний форум місцевого пляжу, вразивши багатьох користувачів мережі. Деякі відзначили, що чорна єхидна прекрасно поєднується з в'єтнамками.

Власниці цього літнього взуття пощастило вдвічі: вона зустріла дитинча чорної єхидни. Дорослі особини досягають 2 м в довжину.

Смертельні випадки від укусу цієї змії досить рідкісні незважаючи на те, що в Австралії набагато більше людей, укушених саме цією змією, ніж тих, хто отримали укуси від інших змій.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...