Хіти тижня. "Не для цього ми йшли в ополчення!": Мешканці окупованого Донбасу влаштували істерику в мережі

Жителі "молодих республік" незадоволені високими цінами і низьким рівнем життя.

Листування у Twitter опублікував блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Не для цього в 2014 році ми йшли на референдум і в ополчення! Російські олігархи та їхні шістки Захарченко та Плотницький нітрохи не кращі!" - пишуть користувачі.

"У Ясинуватій стали розносити попередження з РЕС (районної експлуатаційної служби. - Ред.) про відключення споживачів через борги", - обурюються коментатори.

Так, житель Ясинуватої уточнив, що в місті більшість населення живе за 2800 руб. виплати від центру зайнятості, а середня зарплата по місту становить 3-5 тис. руб.

"Яка з цих бл*дей на ринку була, в аптеках, лікарнях, де ціни... Росіянам такі зарплати і їхні ціни, або ще й дорожче", - обурився він.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...