Хіти тижня. "Не ясно, хто агресор": Співак Козловський зробив несподівану заяву про війну на Донбасі

На думку артиста, вирішують все гроші.

Фото: luxnet.ua

Війна - це гроші. І сьогодні вже зовсім незрозуміло, хто є агресором і кого звинувачувати в тому, що відбувається на Донбасі. Такою заявою в інтерв'ю порталу Styler відзначився український співак Віталій Козловський, повідомляють Патріоти України.

"У країні, про яку ви зараз говорите, називаючи агресором, у мене живе багато хороших друзів. І багато хто приїжджає навіть на мої концерти сюди. Нишком приїжджають, і підтримують, і радіють. А таких людей дуже багато. Толерантнтних, нормальних. Розуміючих, думаючих людей. А ми зараз говоримо не про країну-агресора, а про агрессорів, які стоять біля витоків цієї країни. Це дві великі різниці", - пояснив свою позицію артист.

На уточнююче запитання журналіста, хто ж, на думку співака, є цими "агресорами", Козловський розвів руками.

"А я вже не розумію, хто правий і хто винен. Я не знаю, кого можна назвати агресорами. Напевно тих, хто між собою ділить всі ці гроші за рахунок війни. Бо війна - це гроші. Для когось це вигідно. Мені здається, завжди можна знайти якийсь компроміс і рішення", - додав він.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...