Хіти тижня. Не їсть їжу із СІЗО: Стало відомі нові деталі про затриману Зайцеву

Фото: imagecdn3.luxnet.ua

Олена Зайцева, яку звинувачують у смертельній ДТП у Харкові, що забрала життя 6 людей, відмовляється вживати їжу із СІЗО. Про це пише видання gx.net.ua, повідомляють Патріоти України.

"Ту їжу, яку тут дають, вона не їсть. Хліб – випікають в нашій пекарні, його бере все. А продукти харчування їй передають в достатній кількості", – розповіли у СІЗО.

Там також кажуть, що Зайцева поводиться дуже тихо. Сама зайцева ні на що не скаржиться. В основному тим, що дивиться телевізор і вивчає документи, які передає їй адвокат.

"Нарікань на її поведінку немає, та й у самій камері спокійно. Жінки поводяться чемно. Як правило, сюрпризи бувають у тих, хто вже не один раз притягувався", – розповів заступник начальника установи виконання покарань № 27 Дмитро Холод.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...