Хіти тижня. Не міг терпіти: Мережу обурив вчинок матері, яка дозволила синові сходити в туалет на платформі метро (фото)

Інцидент стався на одній із станцій київської підземки.

Ілюстрація:inforesist.org

Соцмережа обурила ситуація, яка сталася в київському метро. На платформі станції Жінка дала своєму синові сходити в туалет прямо посеред платформи одній зі станцій. Відповідні фотографії були опубліковані на сторінці спільноти "Это Киев, детка (Типичный Киев)" Facebook, передають Патріоти України.

У коментарях під світлинами користувачі розділилися в думках. Одні зазначили, що у матері не було іншого виходу, оскільки маленьким дітям важко себе контролювати. Інші ж уточнили, що подібні ситуації потрібно передбачати і надягати дитині або памперси, або носити з собою спеціальні переносні туалети для дітей.

Користувачі також радили звертатися в подібних ситуаціях до чергових по станції, які можуть провести в туалет.

"Є спеціальні "баночки-туалети для дітей. Дитина маленька, мама повинна передбачати такі речі", - написала Марія Дудкевич.

"Що робити? Може запропонувати дитині сходити в туалет вдома або до того, як спустилися в метро? А якщо у вагоні припече, теж можна? Не метрополітен винен, а мама!" – обурилася Олена Коржевська.

"Тільки ті у кого немає дітей, щось погане напишуть. У мене завжди в голові було два питання - де урни для сміття та туалети? "– запитали в коментарях.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...