Хіти тижня. "Не можна показувати дітям!": У РФ розробили логотип ЧС з шахів, який більше нагадує позу з "Камасутри"

На малюнку зображені дві людини, які тримають шахову дошку. При цьому руки і ноги у людей на логотипі переплетені.

У ФІДЕ показали незвичний логотип, який розробили росіяни. Ілюстрація: РБК.

Міжнародна шахова федерація (ФІДЕ) представила логотип чемпіонату світу з цього виду спорту, який пройде в 2018 році в Лондоні. Незвичайний дизайн логотипу викликав шквал критики і насмішок від любителів шахів, які порахували, що зображення нагадує позу з «Камасутри», пише The Telegraph. Новину передають Патріоти України.

На логотипі, який розробляло російське дизайн-бюро «Щука», зображені дві людини, які тримають шахову дошку. При цьому руки і ноги у людей на логотипі переплетені.
«Це офіційний логотип чемпіонату світу з шахів? Ні, це просто якийсь прикол!», - написав австралійський гросмейстер Девід Смердон на своїй сторінці в Twitter.

Угорська шахматистка Сьюзен Полгар пожартувала, що цей логотип «не можна показувати дітям». Британський гросмейстер Найджел Шорт припустив, що ФІДЕ «вирішила викласти шаховому світу урок сексу».

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...