Хіти тижня. "Не ожидал увидеть в Украине столько врагов своей страны", - російський режисер

Деякі жителі України не соромляться публічно висловлювати свою проросійську позицію, прикриваючись лицемірними заявами про "гібридну війну".

Володимир Назаров. Фото: Апостроф.

Народний артист Росії Володимир Назаров не очікував побачити в Україні настільки "велику кількість відвертих ворогів" своєї ж країни - українців, "які бачили" війну з Росією, яка її ж і розв'язала, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".
Як зазначив композитор і режисер в інтерв'ю, деякі жителі України не соромляться публічно висловлювати свою проросійську позицію, прикриваючись лицемірними заявами про "гібридну війну". "Это и политики, и просто граждане. Люди, которые сотрудничают с Россией, а это страна-агрессор, страна, которая убивает украинцев. И все эти лицемерные заявления о "гибридной войне"... Ребята, когда я приезжаю в мой родной Новомосковск, я с ужасом вижу, как на местном кладбище увеличивается количество могил ребят, погибших на войне. Это город с 80 тыс. населения, я уже не говорю о городах-миллионниках. И после этого находятся люди, которые предпочитают не замечать войну, она им некомфортна", - зазначив він.

При цьому Назаров закликав українців звернути увагу на наступний важливий нюанс. "Ребята, вы не можете вести себя так сегодня, зная, что ваша страна находится в состоянии войны с Россией. При этом не Украина напала на Россию, не Украина убивает на территории России молодых парней, а наоборот", - додав режисер.

На думку артиста, відповідальність за це в деякій мірі лежить на українській владі, яка дозволила "оскаженілій" російській пропаганді вторгнутися в Україну без будь-якого опору. "Это информационная война, которую Украина проиграла просто всухую. И вот эти потуги составлять какие-то списки – это жалкие попытки, которые не переломят ситуацию", - пояснив Назаров.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...