Хіти тижня. Не те, що скрепна "гопота": Під час проводів збірної України на Олімпіаду-2018 представлено нову форму наших спортсменів (фото)

Дизайн форми розробив відомий український модельєр Андре Тан, а виготовлена вона була фірмою PEAK.

Збірна України відправилася на зимову Олімпіаду. Фото:xsport.uaПід час проводів збірної України на Олімпійські ігри-2018 в південнокорейський Пхенчхан відбулася презентація форми національної команди. Про це повідомляє XSPORT.ua, передають Патріоти України.

Як стало відомо, її дизайн розробив відомий український модельєр Андре Тан, а виготовлена вона була фірмою PEAK.

Презентація форми відбулася в будівлі київської Філармонії. У цьому заході взяли участь українські спортсмени, які виступали на Олімпійських іграх в Пекіні, Ванкувері і Ріо-де-Жанейро.

Як відомо, раніше компанія ZA Sport опублікувала проект так званої "нейтральної" форми для російських атлетів на Олімпійські ігри-2018. Ескізи "нейтральної" форми були схвалені МОК і згідно з регламентом, не містять символіку Російської Федерації.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...