Хіти тижня. Не тільки Львів: Сергій Бабкін стикнувся з нездоланними проблемами у черговому файному місті Галичини

Інформація про скасування концерту у Тернополі з’явилася за кілька годин до його початку.

Дмитро Бабкін. Фото: соцмережі.

Український музикант Сергій Бабкін скасував концерт у Тернополі через погрози його зриву. Виступ мав відбутися сьогодні, 9 жовтня. Про це повідомляє у Facebook Sviat promo, передають Патріоти України.

– Змушені повідомити, що концерт не відбудеться. Гурт прийняв рішення скасувати виступ через погрози зриву концерту, – пояснили організатори.

Інформація про скасування концерту з’явилася за кілька годин до його початку. Коментарів самого Сергія або його директора поки немає. Водночас куплені квитки на концерт Бабкіна в Тернополі запропонували обміняти на іншу подію або повернути витрачені кошти.

Нагадаємо, 7 жовтня концерт Сергія Бабкіна у Львові скасували після кількагодинних протестів і невдалих переговорів артиста та музикантів із блокувальниками. Активісти закидали співакові виступи в Росії під час війни на Донбасі.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...