Хіти тижня. Не тільки Симоненко вміє жити: Екс-нардеп від КПУ вийшла заміж за шотландця (фото)

У 2014 році Оксана Калетник пішла з публічної політики та зосередилась на особистому житті.

Оксана Калетник з чоловіком. Фото: Фейсбук.

Екс-депутат Верховної Ради від Комуністичної партії України і бізнесвумен Оксана Калетник вийшла заміж за шотландця на ім'я Кевін. Весільні фото вона оприлюднила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ніколи не думала, що коли-небудь мені доведеться обирати між своєю Батьківщиною і чужими країнами... Три революції не змусили мене виїхати з рідного дому... Я зустріла свою долю далеко в Шотландії, на березі Північного моря", – написала вона.

Калетник народилася 10 грудня 1972 року в місті Хмільник Вінницької області. У 2010–2012 роках була членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. На парламентських виборах 2012 року перемогла на окрузі №16 у Вінницькій області, у Раді увійшла до фракції КПУ, у травні 2014 року вийшла з фракції через, за її словами, "аморфну позицію політичної сили у складний для країни час". У 2014 році пішла з публічної політики.

У жовтні 2014 року СБУ відкрила кримінальне провадження за статтею "посягання на територіальну цілісність" у зв'язку з надходженням повідомлень, що Калетник під час зустрічі з виборцями допускала висловлювання "сепаратистського змісту". Політик називала кримінальне провадження "боротьбою з інакодумством".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...