Хіти тижня. Не вбили завдяки татуюванням: "Азовець", який пробув у полоні три роки, згадав жахи тортур (відео)

За військову діяльність терористи "засудили" бійця на 30 років у колонії суворого режиму.

Євген Чуднецов. Фото: скріншот з відео.

Уродженець окупованої Макіївки Євген Чуднецов, який воював в батальйоні "Азов", пробув у полоні у терористів "ДНР" три роки. В інтерв'ю виданню BBC він розповів, що йому довелося пережити, передають Патріоти України.

За словами Євгена, йому врятували життя татуювання на тілі. "Говорять (терористи - ред.),колоритний персонаж попався. Вони шукали шеврон, рвонули і побачили тризуб, "чорне сонце" на плечі. Вони схопилися за голову. Сказали, що зараз відріжуть мені руку. Потім один по рації повідомив, що взяли "азовця" всього зататуюваного. Ті кажуть, щоб мене везли в Донецьк", - згадує боєць. Зазначимо, що за військову діяльність терористи "засудили" бійця на 30 років у колонії суворого режиму.

Євген розповів, як йому плоскогубцями вибили зуби. "Побої, лайка, вухо розбили, ребра поламали - це я вважаю дрібницями. Мені завдали удару плоскогубцями по зубах і вони вилетіли. Губу зубом перерізало. Мене врятував третій, який зайшов. Він сказав: "Ви що робите? Нам сказали доставити цілим!". Потім вигнав їх. Вони сказали, що зараз принесуть молоток і поламають мені ноги", - розповів Євген.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...