Хіти тижня. Не зміг згвалтувати, то вбив: Відпочинок у Миргороді закінчився тюрмою для жителя Кременчука

Злочинець забрав у жертви гроші та золото і сховав тіло у колодязі теплотраси неподалік.

Спроби згвалтувати закінчилися вбивством. Фото: соцмережі.

У серпні 2018 року чоловік відпочивав на курорті у Миргородському районі. Там познайомився з 38-річною жінкою, з якою вони розпивали спиртні напої, передають Патріоти України із посиланням на сайт міста Кременчук.

Далі чоловік захотів інтиму, але через відмову насильно потягнув супутницю на зупинку транспорту. Намагання її зґвалтувати закінчилися нанесенням руками понад 20 ударів по голові жінки. Від цього вона померла.

Тож злочинець забрав у померлої гроші та золото і сховав тіло у колодязі теплотраси неподалік. Люк прикрив кришкою і зник. Тепер Прокуратура Полтавської області клопоче про довічне позбавлення волі.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...