Хіти тижня. Небайдужі кияни самостійно впіймали та "приласкали" автозлодіїв (фотофакт)

У Києві зловмисники вскривали припарковані на вулиці авто і здійснювали в них крадіжки, але їх планам завадили очевидці.

Інформацію про затримання автокрадіїв опубліковано на сторінці спільноти "Київ оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

Відзначається, що зловмисники вскривали авто біля будинку №7 на вулиці Сеченова. Небайдужі громадяни затримали злодіїв і передали їх правоохоронцям.

"Нічого їм не буде. Відпустять через брак доказів", "Судячи по наколках, вони недавно звідки вийшли. Нічому їхнє життя не вчить, мало дали їм ще", "Зірочки", "- Вкрав - випив - в тюрму!

- Стривай! "Випив" не було!

- Все одно - в тюрму!" - коментую фото злодіїв в мережі.

Опублікував: Олег Устименко

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...