Хіти тижня. Неймовірна розкіш в оточенні злиднів: ЗМІ показали, як у Зімбабве шикували люди з оточення Мугабе (фото)

Поки більша частина країни живе за межею бідності, наближені до президента Мугабе, який недавно пішов у відставку, живуть на широку ногу. Роллс-Ройс, золоті револьвери, приватні літаки, брендові речі, пачки доларів - все це вони демонструють у соцмережах.

Роберт Мугабе. Фото:express.co.ukНезважаючи на те, що Зімбабве вважається однією з найбідніших країн у світі, діти президента Роберта Мугабе і наближених до нього політиків шикують і живуть на широку ногу. Про спосіб життя "золотої" молоді Зімбабве повідомляє The Daily Mail, зазначають Патріоти України.

Поки більша частина країни живе за межею бідності, наближені люди до президента Мугабе, який недавно пішов у відставку, шикують. Роллс-Ройс, золоті револьвери, приватні літаки, брендові речі, пачки доларів - це найменше з того, що еліта демонструє в соцмережах.

У мережі навіть знайшлися "зімбабвійські Кардашьян", "пророки" і проповідники церкви, які хизуються багатством в соцмережах. Отже, що ж цікавого публікують в мережі діти чиновників і наближених до Мугабе людей.

Ванесса Чіронга - дочка магната і політика Філіпа Чіянгве, "племінника" Мугабе, доходи якого оцінюються в 280 мільйонів доларів

Роберт Мугабе-молодший з'явився в чорному Batmobile, вивчаючи американську архітектуру в Дубаї

Сестра Ванесси Мішель Чіянгве показала цей срібний Роллс-Ройс в Facebook

Сідні Хімбара-молодший - син найбагатшого бізнесмена Зімбабве і друга Мугабе показав підписникам сумку, зроблену на замовлення, зі шкіри алігатора з позолотою. Подібний аксесуар коштує 14 тисяч доларів, а золотий револьвер, який стріляє помадою, ще дорожче - близько 20 тисяч

Що примітно всі ці фотографії з багатством еліта Зімбабве продовжує викладати навіть під час військового перевороту, який досі триває в цій країні.

Ці фото ще більше вражають, якщо пам'ятати про те, що економіка Зібабве була знищена за останні два десятиліття, а інфляція в даний час складає 348 відсотків.

Син Мугабе демонструє годинник Rolex за 60 тисяч доларів

Геніус Кандунгур заробив статок на газі завдяки дружбі з президентом Зімбабве

Це син Мугабе (зліва) з друзями

У Мугабе два сина - 24-річний Роберт і 20-річний Чатунга. Обидва люблять дорогі авто і розкіш. Їх улюблений бренд одягу - Gucci and Burberry.

Роберт Мугабе-молодший

А це його улюблені кеди зі шкіри алігатора з золотими вставками

Далі фото "золотої" молоді без коментарів.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...