Хіти тижня. "Нехай хоч вішаються. Серце не йокне": Українська співачка дорікнула артистам-зрадникам

Співачка запевнила, що не шкодує про те, що свого часу залишила РФ.

Анастасія Приходько. Фото: dpchas.com.ua

Співачка Анастасія Приходько, яка під час Революції Гідності залишила кар'єру в Росії і повернулася в Україну, дорікнула артистам-зрадникам. Так, в інтерв'ю Gazeta.uа вона наголосила, що без жалю виїхала з країни, яка напала на її Батьківщину, повідомляють Патріоти України.

"До цього я жила в Росії сім років. Але вже 14 грудня 2013 вийшла на сцену Майдану. Останній концерт у Росії у мене був на Різдво 2014 в Сокольниках. Останнє інтерв'ю - 3 березня на Першому каналі в ток-шоу Юлії Меньшової. Востаннє я поїхала в Крим 8 березня 2014. Потім, коли Крим окупували, я для себе вирішила, що більше до Росії не їжджу. Чим далі, тим більше я з Росією рвала. Віддала отримані там нагороди, тому що зрозуміла, що довіряти цій країні не можна вже ніколи. Тому для мене тема Росії закрита", - наголосила вона.

Приходько заявила, що тема Росії для неї зараз нецікава.

"Шкода тільки, що багато часу я на неї витратила і не змогла зрозуміти раніше: Україна - це моя матір. А тема Росії мені навіть не цікава. Нехай вони там всі перегризуться. Нехай хоч вішаються. Мені байдуже. Серце не йокне", - сказала вона.

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...

Скорочення будуть практично в усіх галузях: Українців частіше звільнятимуть, ніж братимуть на роботу - прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 6:43

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і хвилі звільнень, передають Патріоти України. Втім, компанії, які мають намір змінювати к...