Хіти тижня. "Немов зграя собак накинулися": У Києві на вулиці ледь не вбили молодого актора (відео)

Молодий чоловік заступився за свого літнього сусіда, якого намагалися образити нетверезі хулігани.

Петро Іщук розповів, як його поранили. Фото: скріншот з відео.

У Києві в Оболонському районі група невідомих напала на молодого актора театру, який заступився за літнього чоловіка, завдавши множинні травми і шість ножових поранень. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

За словами постраждалого, він разом зі своїм літнім сусідом вночі пив каву в магазині, коли до них підійшла група людей та почала вимагати, щоб вони приглянули за їх пивом, поки молодики будуть вибирати товари. "Ну як так можна до людини звертатися, тим більше, якщо вона старша за тебе? Ну, слово за слово – ходімо, вийдемо. Ну, ми з дядьком Вовою, через сміх: ну, хочеш поговорити – пішли, поговоримо. Я буквально три-чотири слова сказав, і все. Далі немов зграя собак накинулися", - каже Петро.

Потерпілий кинувся до машини поліції за допомогою. Правоохоронці затримали одного з нападників, якому тепер загрожує до 15 років в'язниці.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...