Хіти тижня. Неповні 22 нікчемні роки життя: У мережі показали чергового "гібрида" Путіна, якого ліквідували на Донбасі

Геннадій Панченко, 1995 року народження, з позивним "Чих". Він був убитий ще 20 липня поточного року в районі міста Красногорівка Донецької області. Відзначається, що бойовика поховали в Донецьку на кладовищі шахти №29.

У мережі з'явилися фотографії чергового бойовика "ДНР", який був убитий в зоні АТО на Донбасі. Фото публікує на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Necro Mancer, який спеціалізується на моніторингу незаконних збройних формувань, передають Патріоти України.

Згідно з даними сайту "Миротворець", Геннадій Панченко був у рядах бойовиків "ДНР" з 25 травня 2014 року. Він був родом з міста Слов'янськ.

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух в приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом: Хто отримає прибавку відразу за кілька місяців

понеділок, 6 травень 2024, 9:05

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...