Хіти тижня. Несподівано: Названо смартфони, які найчастіше ламаються (інфографіка)

Опублікували рейтинг смартфонів, що найчастіше потрапляють із проблемами до сервісних центрів. Перелік підготували аналітики компанії Blancco, які займаються безпекою даних, повідомляють Патріоти України.

Перше місце рейтингу займають смартфони від Samsung.Вони набрали 27,4% від усіх скарг користувачів. На другому місці опинились пристрої китайської компанії Xiaomi - 14,2% скарг. І трійку лідерів замикають апарати від Motorola з показником 9,6%.

Рейтинг смартфонів, що найчастіше потрапляють із проблемами до сервісних центрів
Рейтинг смартфонів, що найчастіше потрапляють із проблемами до сервісних центрів Як стверджують аналітики, найчастіше користувачі пристроїв на Android скаржаться на зниження продуктивності, проблеми з камерою, мікрофоном та заряджанням акумулятора.

Щодо смартфонів, що працюють на iOS, то найпроблемнішою виявилась модель iPhone 6 з показником відмов у 22%. На другому місці - модель iPhone 6s з 16%. А на третьому – iPhone 6s Plus.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...