Хіти тижня. Незважаючи на саботаж чиновників: У Києві невідомі перейменували вулицю Московську (фото)

Вулиця отримала ім'я Дмитра Годзенка, який загинув на Донбасі, захищаючи українську землю.

Фото:facebook

У Києві вулицю Московську перейменували на честь загиблого українського воїна на Донбасі Дмитра Годзенка. Про це йдеться на сторінці спільноти "Чорний комітет" у Facebook, передають Патріоти України.

На пошту Чорного Комітету надійшов лист з наступною інформацією:

"В ніч на 10 жовтня в Києві небайдужі громадяни перейменували вулицю Московську на вулицю Дмитра Годзенка – воїна української армії, що загинув на Донбасі на фронті російсько-української війни.

Відповідні наліпки були розклеєні на табличках вулиці.

Ми вважаємо ганебним те, що на четвертому році війни з Росією, в Києві досі є вулиця, що прославляє столицю окупанта.

Вже більше року силами громадськості не вдається офіційно перейменувати вулицю Московську на вулицю Дмитра Годзенка. Хоч профільна комісія при КМДА погодила перейменування, але чиновники досі не надали чіткої відповіді, що більш схоже на саботаж.

5 жовтня на черговому засіданні київських депутатів так і не вдалося отримати відповідь. Наступне засідання відбудеться 12 жовтня.

Попри саботаж чиновників, ми сьогодні своїми силами перейменували вулицю Московську в честь українського героя. Кияни повинні звикати, що ця вулиця названа в честь Дмитра Годзенка!

Ми будемо тиснути на чиновників всіма доступними методами. І ми доб’ємося офіційного перейменування!" - сказано в листі.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...