Хіти тижня. "Незвичайні історії кохання": Як успішна письменниця розгледіла в бездомному алкоголіку споріднену душу (відео)

​Американець Вік Кокула і шведська письменниця Еммі Абрахамсон познайомилися, коли Вік був безхатченком в Амстердамі, і відразу зацікавилися одне одним.

Після довгих пригод пара почала зустрічатися. Зараз у них двоє дітей, Вік влаштувався працювати електриком, а Еммі написала книгу про їхню історію кохання, передають Патріоти України з посиланням на британський канал ITV1.

Сім'я з'явилася в ефірі програми This Morning на британському каналі ITV1, щоб розповісти про нову книгу Еммі "Як закохатися в чоловіка, який живе в кущах». Вони розповіли про свою першу зустріч, яка відбулася в 2006 році, і про те, як швидко зійшлися характерами.

За словами Віка, він приїхав до Європи з США, щоб подорожувати, але гроші закінчилися раніше, ніж він побачив все, що планував. Тоді турист вирішив продовжувати свою поїздку без грошей і почав ночувати на вулиці. Він здобував гроші на прожиток жебрацтвом, але скоро почав багато пити.

Еммі на той час вже встигла об'їздити чимало країн (до речі, деякий час вона жила в Москві) і займалася в Амстердамі акторською діяльністю. Жінка розповідає, що знайомство відбулося, коли вона просто сиділа на лавці, чекаючи свою подругу. Вік сів поруч з нею і запитав, котра година, хоча прямо навпроти висів великий годинник.

Десять хвилин по тому прийшла подруга Еммі, і Вік пішов, сказавши на прощання дівчині прийти до цієї лавки через п'ять днів. Еммі визнає, що її вразила впевненість, з якою він це сказав - більшість хлопців, з якими вона спілкувалася, посоромилися б так запросто покликати її зустрітися.

Через домовлені п'ять днів відбулося їхнє перше побачення. Вік запізнився на 20 хвилин, але приїхав на маленькому дитячому велосипеді. Вони влаштували пікнік, і, за словами Еммі, їй хотілося поцілувати Віка, але бентежив неприємний запах, який йшов від нього.

Незабаром Еммі поїхала до Відня, де була режисером і художнім керівником в місцевому театрі. Вона думала, що більше не побачиться з Віком, але про всяк випадок залишила йому свій телефонний номер. Але всього три тижні потому Вік подзвонив їй і повідомив, що приїхав до Відня слідом за нею. На запитання ведучого, як йому це вдалося, Вік відповів коротко: На поїзді приїхав.

Правда, він не відразу зміг зателефонувати дівчині: в день прибуття в австрійську столицю його затримала поліція за крадіжку курки і відпустила тільки через два дні. Але з тих пір Вік і Еммі вже не розлучалися. Вони провели весілля в замку - це, звичайно, не церемонія над прірвою, але теж непогано. Вік знайшов собі роботу: тепер він електрик, як і колись, до від'їзду з США. З моменту весілля пройшло вже десять років. Це солідний термін - ми вже розповідали про хлопця і дівчину з США, які продемонстрували, як сильно змінилися за десять років щасливого спільного життя.

Шість років тому у пари народилися діти - близнюки Деста і Тіль. За словами Віка, історію знайомства батьків вони знають, але поки не оцінили, наскільки вона незвичайна.

Книга Еммі, яку вона просувала в ході програми, заснована на реальній історії знайомства пари, але містить чимало художнього вимислу: за словами жінки, у неї була мета на основі реальних подій розповісти самостійну історію, яка буде цікава читачам.

Відкритість Еммі дозволила їй розгледіти в бездомному алкоголіку споріднену душу.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...