Хіти тижня. Ніби передчував смерть: Помер екс-депутат Верховної Ради

27 січня від серцевого нападу у віці 58 років помер народний депутат України 4-го скликання від Блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” Сергій Олексіюк.

народний депутат України 4-го скликання Сергій Олексіюк

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський діяч Павло Дутко, передають Патріоти України.

Цю інформацію підтвердила подруга сім’ї та колишній секретар газети “Волинь” Ольга Капись. “Вчора це сталося ввечері, був інфаркт. Приїхала швидка, медики годину боролися, він приходив у себе, але не змогли “витягнути”. Він почував себе нормально, минулого тижня в лісі всіх рідних зібрав, дітей і онуків на прогулянку. Як знав…” – зазначила Капись.

Раніше Сергій Олексіюк керував журналом “Волинь”, обласними та міськими організаціями Народного Руху України. Був депутатом Верховної Ради в 2002-2004 роках.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...