Хіти тижня. Ніхто не стримував сліз: На Львівщині провели в останню путь загиблого бійця батальйону "Донбас-Україна" (відео)

"Вову зі Львова", як його називали побратими, поховали у рідному селі – Лісневичі.

Скрін відеоНа Львівщині в останню путь проводжали бійця батальйону "Донбас Україна" Володимира Зейлика. Попрощатися з військовим прийшли сотні людей. Про це розповідає 5 канал, передають Патріоти України.

Як стало відомо, церемонію влаштували у рідному селі загиблого – Лісневичі.

"Сьогодні у нас страшний день – наш товариш загинув. Три тижні тому приїжджав ще такий радісний. Спілкувалися, веселилися. Він казав, що скоро повернеться. Я не думав, що так швидко", – каже товариш загиблого Іван Куза.

До війська Володимир пішов у 18 років. Відслужив строкову службу, потім підписав контракт зі Збройними Силами та поїхав на фронт. Там воював близько двох років. Побратими кажуть, що за свій бойовий характер бійця прозвали "Вова зі Львова".

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...