Хіти тижня. Ніж у спину, або навколо самі "бєндери": Молода зірка Голлівуду вразила ватників-кіноманів своєю заявою

Коли російські представники ЗМІ приїхали на захід, їм оголосили, що Дженніфер Лоуренс з ними не буде спілкуватися.

Дженніфер Лоуренс. Фото: Рейтерс.

Поки російські шанувальники 27-річної голлівудської актриси Дженніфер Лоуренс з нетерпінням чекають прем'єри нового фільму з її участю, трилера Даррена Аронофскі "Мама!" (Mother!), сама зірка не дуже доброзичливо налаштована по відношенню до їхньої країни: на днях актриса відмовилася спілкуватися з російськими журналістами - через "політичні причини". Які конкретно - справу Кирила Серебреннікова, міжнародну політику Росії, відношення влади до ЛГБТ-спільноти або ще чогось - невідомо. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.
Про інцидент, який стався на прес-конференції фільму "Мама!" в Лондоні, повідомила брюссельська журналістка Жоель Лерер. Інформацію підтвердив і інсайдер видання "Афіша Daily": нібито коли російські представники ЗМІ приїхали на захід, їм оголосили, що Лоуренс з ними не буде спілкуватися, і попросили покинути будівлю. Цікаво, що журналістів заздалегідь попередили, що актриса не має наміру розмовляти з ними, але кіностудія Paramount Pictures, що займається промотуром фільму, пообіцяла вплинути на рішення актриси. Не вийшло.
"Про політичний характер офіційно ніхто не говорив, але ми запитали представника прес-служби студії, пов'язано те, що відбувається з політичними причинами. Вона винувато посміхнулася і кивнула", - заявив анонімний інсайдер. Чи позначиться якось дана ситуація на російській прем'єрі фільму "Мама!", яка запланована на 14 вересня, неясно. Нагадаємо, світова прем'єра стрічки відбулася кілька днів тому на Венеціанському кінофестивалі, в основному конкурсі якого бере участь картина. Фільм розповідає про подружню пару, чиї відносини починають руйнуватися, коли до них в будинок прибули непрохані гості. Подружжя зіграли Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем, в інших ролях знялися Мішель Пфайффер, Донал Глісон, Крістен Уіг, Ед Харріс.


В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...