Хіти тижня. Нова зіркова дівчина Ілона Маска виявилася онучкою українки (фото, відео)

Всесвітньовідомий винахідник та підприємець Ілон Маск днями вперше офіційно вийшов на люди зі своєю новою подругою, канадською співачкою Клер Буше.

Але тепер не лише про Клер казатимуть "дівчина творця Tesla", а й про Ілона - "бойфренд Grіmes", адже виконавиця, чия амбітна мета - творити майбутнє музики, теж має велику популярність, передають Патріоти України з посиланням на УП.Таблоїд.

30-річна Клер, яка народилася в Ванкувері, виховувалася українською бабусею, мало не стала науковцем, пізнала вуличне життя і вживала наркотики. Журналісти зібрали докупи цікаві факти про Grіmes із її інтерв'ю різних років.

Під час навчання в католицькій школі Клер тусувалася з готами, мала репутацію дивачки і була неодноразово бита однолітками. "Мене стали ідентифікувати як дивну, і я стала відчуженою, а потім відчуженість стала частиною моєї особистості", - ділилася співачка з The Globe And Mail.

"Моя бабуся - українка, і оскільки мої батьки багато працювали, я фактично виросла з дідусем і бабусею, слухаючи багато російської мови", - розказала Grіmes виданню Exberliner.

Епіграфом до одного зі своїх альбомів - Visions - співачка зробила рядки з двох віршів Анни Ахматової. "Я деякою мірою ідентифікую себе з нею - вона писала багато віршів про те, як бути дівчиною на сцені, про все це гівно. Вона - дуже крута леді", - зазначила Клер.

Батьки Буше - ревні католики, і це з раннього віку було для зірки "дуже проблематичним".

"Мої відносини з батьками - лише а останні кілька років у нас із ними взагалі є бодай якісь відносини", - зізналася Клер у 2012-му.

"Дуже жорстке (виховання). Мої тінейджерські роки я провела, перебігаючи від одного дому до іншої, бо була дуже велика напруга. Не лише через питання релігії. Мій тато був дуже жорстким щодо їжі. Я мала їсти всі ці химерні протеїнові коктейлі, він змушував нас бігати вранці. Я мусила дуже довго ходити на заняття з балету. Завжди було: працювати і ставитися серйозно до багатьох речей, дуже напружено. І коли я увійшла в пубертат, я просто сказилася", - пригадала вона.

Вона не приховує, що її "виховала вулиця", що деякий час вона фактично була безпритульною, і не спростовує того, що вживала наркотики. Щоправда, артистка не любить говорити про це в інтерв'ю, бо вважає, що існує певний сексизм: коли чоловік каже, що в юні роки пробував щось заборонене, на це ніхто не зважає. А оскільки вона - жінка, то на неї одразу ліплять ярлик "Grіmes - наркоша".

"До того часу, як мені виповнилося 19, я вже бачила стільки лайна, скільки люди мого віку зазвичай не бачать... Наприклад, люди, з якими я була дуже близька, займалися проституцією. Бачила героїнові передози. Одна з причин, чому мені було так складно в університеті, бо я не могла себе з кимось співвіднести. Там усі були з цих білих діточок верхівки середнього класу Торонто, котрих шокувало, що я холодна всередині", - пояснила вона.

Між іншим, зі слів Буше, навіть дотепер люди часто думають, що вона під наркотиками. "...Бо я говорю дуже швидко, і мене акатізія, це руховий розлад (хворий на акатізію відчуває внутрішній неспокій, через який не може довго не рухатися, відчуває потребу постійно змінювати позу), - поділилася Клер.

У монреальському Університеті МакГілла Клер вивчала нейробіологію та мріяла колись приєднатися до космічної програми. Та не склалося. Як зізналася свого часу Буше журналові Interview, вона жила "подвійним життям", і коли музика зрештою переважила, студентку відрахували за невідвідування.

"Я хотіла піти у дослідництво. Захоплювалася астрофізикою та астрономією, але мені недосить добре давалася математика і підрахунки, тож я обрала нейробіологію та психологію. А потім стало зрозуміло, що треба стрибнути крізь надто багато обручів", - поділилася Клер із Spin.

"То був період, коли упродовж шести місяців померли двоє моїх кращих друзів, обоє в страшний спосіб. Я подумала: "Якщо я весь час не отримуватиму від життя насолоду, то який у цьому сенс? Я не знаю, скільки мені лишилося жити." Я вирішила займатися лише тим, що мені подобається, навіть якщо це означатиме, що я буду справді бідною", - зазначила вона.

Буше вірить у психологію успіху, в персональну риторику, яку людина, котра прагне стати успішною, може і мусить у собі розвинути. "Наприклад, якщо ти виходиш і говориш журналстам: "Я - майбутнє музики", люди починають це друкувати. Тож я просто казатиму всім, що я створюю майбутнє музики. Я змушу це здійснитися", - сказала співачка.

Нині, у свої 30, Grіmes уже випустила чотири альбоми. Вона є неодноразовим лауреатом канадської музичної премії Juno Awards, у 2016-му була Жінкою року Harper's Bazaar.

До речі, Клер не проти жартів про себе. Вона перетвітила смішний пост одного з користувачів соцмережі, про те, як Ілон Маск питає співачка, що вона хоче на вечерю, а та, в образі кицьки, відповідає йому химерними електронними звуками. "Точно", - прокоментувала Grіmes.

А Маск поділився відео, на якому він на Met Gala крутить Grimes навколо себе, і на зауваження одного з підписників, що це виглядає химерно, відповів так: "Не хочу, щоби через мене у вас мізки вибухнули, але я таки химерний. Час світові про це дізнатися."

"19 років тому в хлопчини на лівому фото не було з Grimes жодного шансу", - підколюють Маска у мережі.

"Чого це Grimes із якимсь підстаркуватим чуваком? Це її тато?", - знущаються в мережі.

"Ілон Маск: поведений на космосі. Grimes: таки з космосу. Гадаю, це має сенс", - пишуть в Twitter.

Нагадаємо, до Клер Буше 46-річний Ілон Маск зустрічався з актрисою Амбер Хьорд, на котру запав ще тоді, коли вона була заміжня за Джонні Деппом. Іще раніше мільярдер був одружений із актрисою Талулою Райлі, причому одружувався і розлучався з нею двічі. Від першої дружини, канадської письменниці Джастін Маск він має п'ятьох синів.

Опублікував: Олег Устименко

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...