Хіти тижня. Новий малюк підкорює Україну: Прибула перша партія найдешевшого у світі автомобіля (відео)

В Україну для сертифікації прибула перша партія індійського автомобіля Bajaj Qute, який вважається найдешевшим у світі.

Формально, Bajaj Qute - це навіть не автомобіль, а квадроцикл з закритим кузовом і 4-ма місцями. Ці особливості дозволяють йому вписуватися в діючі норми по екології і вийти на ринок з ціною близько 4 тисяч доларів, - повідомляє Auto-consulting, передають Патріоти України.

Довжина Qute - 2752 мм, ширина - 1312 мм, а висота - 1650 мм. Авто оснащене одноциліндровим бензиновим мотором потужністю 13,5 к.с. Максимальна швидкість - 70 км/год. Маса - 399 кг. Витрата палива приблизно 3 л/100 км.

Завдяки розмірам діаметр поворотного кола індійського авто становить 3,5 м.

Відзначається, що компанія-імпортер сподівається, що в Україні Bajaj Qute зацікавить кур'єрські служби та компанії, що займаються доставкою дрібних товарів.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...