Хіти тижня. "Ну нормально, в труні полежали, крові попили, можна далі людям голови дурити": Користувачі мережі висміяли дружину Охлобистіна (фото)

Відомий російський артист та шанувальник сепаратистів показав світлину з дружиною у кам'яній домовині.

Фото: x-true.info.Відомий російський актор, знаменитий не тільки успіхами в кіно і театрі, а й гарячою підтримкою терористів Донбасу, "порадував шанувальників" незвичайним портретом коханої жінки, який виклав на своїй сторінці Instagram, передають Патріоти України.

І все б добре, тільки фотографія дружини Івана Охлобистіна, матері його дітей, виглядала вельми незвично, і наробила багато шуму в середовищі підписників артиста.
Знімок викликав безліч обурень в Мережі.

"В гробу Лазаря", - саме так підписав фото актор. Підписники здивувалися даній публікації, більшість залишили в коментарях своє обурення. "Це перебір", "Я б не змогла, мені стає погано навіть збоку стояти, не знаю чому. Дуже важко", "Лягати в труну погана прикмета", "Вони давно переступили всі рамки пристойності !!! Показуха ...", "Ну нормально, в труні полежали, крові попили, можна далі людям голови дурити", - прокоментували провокаційну фотографію фоловерів.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...