Хіти тижня. "Никаких тебе льгот, ты братский народ убивал": Онкохворий АТОшник з Кропивницького розповів, як йому відмовили у лікуванні

​Боєць отримав направлення до Національного інституту раку.

Віталій Драган. Фото:cbn.com.ua

У Кропивницькому Кіровоградської області відмовили в лікуванні онкохворому бійцеві АТО Віталію Драгану. Про це військовий розповів в інтерв'ю CBN, зазначають Патріоти України.

Боєць лікувався в Кіровоградському обласному онкодиспансері, де пройшов вісім "хімій". З лікуванням допомагали небайдужі люди, але поліпшень не спостерігалося, стан тільки погіршувався.

Тоді його відправили до Національного інституту раку. "Потрапив до пані Губарєвої Ганни Олександрівни, кандидата медичних наук, яка спеціалізується саме на такому лікуванні, яке мені необхідно. Зустріла вона мене "тепло", аж в жар кинуло від її слів: "Ніяких тобі пільг, тому що ти братський народ вбивав" , - розповів боєць.

Як стало відомо, Ганна Губарєва – родом з Донецька, починала працювати у Макєєвському онкодиспансері.

За повний курс лікування бійцеві сказали заплатити повну вартість - 200 тис. грн. Журналісти зв'язалися з Ганною Губарєвою, щоб з'ясувати ситуацію.

Вона повідомила, що у Віталія Драгана не чутлива до хіміотерапії пухлина і йому потрібна пересадка кісткового мозку. На таку процедуру держава коштів не виділяє, а тому військовому доведеться самому її оплачувати.

"Держава не турбується про них. Їх просто посилають туди і все. А державі все одно. І це добре, що зараз добре, а потім будуть ще і винні також як афганці. Тому що навіщо туди йшли і стріляли в своїх. Ось все, що я сказала. це моя особиста думка ... Він почув тільки це", - сказала вона.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...