Хіти тижня. Схопили невідомі на чорному джипі: У Кропивницькому розгулювала дівчина в одній білизні (відео)

В патрульній поліції області не надали коментарів, уточнивши, що в них є сотні більш важливих викликів.​

У Кропивницькому вночі гуляла оголена жінка. Фото: скріншот з відео.

У центрі Кропивницького вночі помітили дівчину, що йде в нижній білизні і чоботях біля будівлі міської ради. Цей момент вдалося зняти на камеру проїжджаючим повз очевидцям, передають Патріоти України.

"У спільноті обласної поліції "Безпечне місто" з’явилася інформація про те, що на розі вулиць Карабінерної та Т.Карпи невідомі на чорному джипі вхопили роздягнену дівчину та нібито силоміць затягнули її в автомобіль", – йдеться в повідомленні.

В патрульній поліції області не надали коментарів, уточнивши, що є сотні викликів. "Не знаю, що там цікавого. Якщо хочете, я вам прокоментую. Є сотні викликів, а ви питаєте про ту ситуацію, яка була колись. У кращому випадку вчора або вчора ввечері чи опівночі", – сказав співробітник прес-служби патрульної поліції області Дмитро Поперешняк.

У свою чергу в Instagram "krop.police" з цього приводу абстрактно написали: "Занадто багато питань і так мало відповідей". У мережі жорстко відреагували як на байдужість суспільства, так і на подібні дії поліції.

"Обурює байдужість нашого суспільства", "А якби вона замерзла і померла: (мені шкода її як людину! Але дійсно навіщо ж так пити", "Що ж він не зупинився", "Це просто жесть. Чим це вона обдовбалася", "Страшно насправді", – написали обурені користувачі.


З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...