Хіти тижня. Староста встала не з тієї ноги: Оголена студентка влаштувала дебош в одному з вишів окупованого Донецька (фото)

Оголена дівчина зайшла в будівлю вишу, голосно кричала і стукала в усі двері.

Донецький університет торгівлі. Фото: Вища освіта.

На вулиці непідконтрольного українській владі Донецька була помічена оголена дівчина. Про це розповіли в співтоваристві «Погані новини 18+» в соцмережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

Повідомляється, що цей інцидент стався зі студенткою одного з університетів Донецька. «Ко входу Донецкого национального университета экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского, расположенного по адресу Артема, 133, подъехала машина. С переднего пассажирского места вышла девушка босиком и в зимней куртке. Она подошла к двери, скинула верхнюю одежду и осталась абсолютно голой. автомобиль резко тронулся и умчался», — йдеться в публикації.

У такому вигляді дівчина зайшла в будівлю вишу і влаштувала дебош: голосно кричала і стукала в усі двері. Користувачі, знайомі зі студенткою, повідомили, що вона є старостою групи і завжди відрізнялася тільки гарною поведінкою. Автори поста припустили, що така неадекватна поведінка могла бути викликана наркотичним сп'янінням.



Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...

Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:55

У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України. Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілев...