Хіти тижня. "Объединенные Арабские Россияне": Принизлива олімпійська форма збірної РФ стала посміховиськом в мережі (фото)

Гоночна форма майже не відрізняється від тієї, в якій команда виступає на Кубку світу, - вона виконана в бордовому кольорі, а напис RUS замінена на OAR.

Нова спортивна форма росіян. Фото: сайт Федерації лижних гонок Росії.

Екіпірувальник збірної Росії з лижних гонок представив форму, в якій спортсмени виступлять на Олімпійських іграх в Пхенчхані. Знімки з'явилися на офіційному сайті Федерації лижних гонок Росії, передають Патріоти України.

Спортсмени візьмуть участь у турнірі в складі команди "Олімпійських атлетів з Росії" (OAR). Згідно з вимогами МОК, на формі лижників не повинно бути національної символіки, а також згадки країни. Гоночна форма майже не відрізняється від тієї, в якій команда виступає на Кубку світу, - вона виконана в бордовому кольорі, а напис RUS замінена на OAR.

Це "клеймо" викликало бурхливе обговорення в мережі. Російські фанати назвали такий "напис" ганьбою, і зазначили, що це повне приниження країни.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...