Хіти тижня. Обережно! Як українські фармацевти "розводять" клієнтів

"Є у нас тут в одній аптеці фармацевт, яка, мабуть, вважає, що всі покупці – ідіоти. І все, що вона рекомендує – то аксіома, і оскарженню не підлягає, ні в якому разі", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Ольга Губенко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Сьогодні зайшла купити звичаний фармацетрон.

І, по-перше, вона мені "пробиває" "Фармацитрон-форте" без моєї згоди, бо звичайного немає. А цього також лишився останній пакет.

Далі пропонує мені супер-аналог "Мультигрип".

І пояснює: "Це новий європейський препарат, дуже хороший, він ще не встиг зіпсуватись..." і ще купа епітетів... Зауважу, по ціні цей аналог, звичайно дорожчий.

Далі запитую:

– "А чим саме він кращий: там дозування діючих речовин більше чи як?"

– "Так, більше, – відповідає фармацевт, –Ну це ж новий препарат, європейський (!!!!), ХОРОШИЙ!".

Коли я розплачувалась і оглядала склад, виявилось, що у дешевшому "Фармацитроні-форте" на 150 мг парацетамолу більше, а не менше, склад інших речовин – ідентичний абсолютно!

На моє питання – чому у цьому супер "Мультигрипі" менше діючих речовин, а на більше, вона відповіла геніальну
фразу:

– "Це щоб шлунок не псувати, це спеціально так підібрали! От ви спробуйте і потім зрозумієте!".

Цікаво, що саме я повинна зрозуміти??! Що ця жінка мене за ідіота тримає. Що вона сама собі суперечить аби отримати бонуси від торгових представників бренду?

До того ж, країна виробників у препаратів ідентична – Канада, навіть місто однакове.

Так що фішка з "європейським" також неактуальна. З таким сервісом і знанням продукту краще б вона щось інше продавала, бо від деяких препаратів наше життя залежить, а у когось в очах тільки "зелененькі" миготять..."


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....