Хіти тижня. Обшуки та залякування не завадили: Партизани на окупованому Донбасі привітали жителів із Днем Незалежності (фото)

Листівки з'явилися в окупованих Луганську, Донецьку, Макіївці, Горлівці та деяких інших містах.

Листівка в окупованому Донецьку. Фото: 062.

У День державного прапора України невідомі патріоти розклеїли в окупованих містах Донбасу проукраїнські листівки, які нагадують про національну приналежність регіону і вітають місцевих жителів зі святом. Про це повідомляє видання 62.ua, передають Патріоти України.

За даними офіцера Міноборони Анатолія Штефана, такі листівки з'явилися в окупованих Луганську, Донецьку, Макіївці, Горлівці та деяких інших містах. "Спасибі тим, хто не злякався ворога, зробив цю акцію і підтримує незалежну і єдину Україну. Все буде Україна, і перемога за нами!" - сказав Штефан.

Також, як повідомляє сторінка Facebook Nova Gorlivka, в окупованій Горлівці був вивішений прапор України.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...