Хіти тижня. "Очі мало не вискочили з орбіт": Жінці зі США нарахували $284 мільярди боргу за електроенергію

Американка розповіла, що зайшовши на сайт для перевірки заборгованості, вона побачила, що винна енергетичній компанії Penelec $284,46 млрд.

Фото: FoxNews.Мешканці американського штату Пенсільванія Мері Хороманскі нарахували борг за електрику у розмірі $284 млрд, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що на початку місяця вирішила перевірити заборгованість по електриці онлайн. Зайшовши на сайт, вона побачила, що винна енергетичній компанії Penelec $284,46 млрд.

– Мої очі мало не вискочили з орбіт, – прокоментувала ситуацію Хороманскі, повідомляє Fox News.

За її словами, на сайті йшлося, що заборгованість потрібно погасити до листопада 2018 року, а платіж за грудень становив “всього лише” 28 тисяч доларів.

Як зазначається, після того, як син Мері подзвонив у компанію, рахунок скоротився до $284,46. Представник Penelec подякував жінці та її сину за уважність, зазначивши, що ніколи не бачив рахунків на мільярди доларів.

Хороманскі додала, що після цього випадку вирішила попросити у сина на Різдво монітор серцевого ритму.

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...