Хіти тижня. "Однією кремлівською шльондрою більше": Легендарний французький футболіст захлинувся компліментами до Росії, через що отримав жорсткий троллінг (фото)

У мережі вже порекомендували видати Зідану квартиру в Саранську та російське громадянство.

Зінедін Зідан. Фото:xsport.ua

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан, який прибув до Москви на презентацію м'яча ЧС-2018, захопився Росією. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

"Я завжди любив Росію, росіян, все, що пов'язано з Росією і всю мою кар'єру я відчував підтримку від російських уболівальників. Я хотів би подякувати їм за це, тому що у мене не так багато можливостей це зробити.

Я хотів би ще раз сказати їм за це спасибі. я радий бути тут. Я іноді їжджу в Росію, коли у мене є вільний час, я був у Санкт-Петербурзі, мені дуже подобається тут", - сказав Зідан в ефірі Першого каналу.

Вболівальники в інтернеті не упустили можливість вколоти знаменитого француза, запропонувавши йому відразу видати квартиру в Саранську. Таким чином фанати потроллили Зізу, натякнувши йому на подібний випадок з Жераром Депардьє.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...