Хіти тижня. Оголосив себе банкрутом: Відомий бізнесмен "кинув" українців на гроші і відкрив ресторан у Хорватії

В 2016 році Денис Олейников оголосив про банкрутство своїх інвесткомпаній FTBN Wealth Management і OPAYZ.com, і відмовився від зобов'язань перед вкладниками.

Віла, яку шахрай побудував собі у Хорватії. Фото: соцмережі.

Підприємець Денис Олейников, який став відомий після випуску футболок із написом "Спасибо жителям Донбасса", "кинув" українців на гроші і відкрив ресторан у Хорватії. Про це в Facebook повідомив блогер Михайло Голуб, передають Патріоти України.

"Пам'ятаєте Олейникова? Він на вкрадені у довірливих дурників гроші відкрив ресторан у Хорватії", - пише Голуб. "Розвів хом'ячків вперше, коли зробив із себе "жертву режиму" і вдруге, коли тупо вкрав гроші. На вкрадені гроші придбав ресторан у Хорватії. А тоді довести, що він кидала було неможливо. Скільки ще вилізе кидал у наш складний час", - зазначив журналіст Петро Терентьєв.

Зокрема, ще в 2016 році бізнесмен оголосив про банкрутство своїх інвесткомпаній FTBN Wealth Management і OPAYZ.com, і відмовився від зобов'язань перед вкладниками.

Після повідомлення про банкрутство Олейников пішов із соціальних мереж, перестав відповідати на дзвінки і листи і будь-яким чином підтримувати зв'язок із вкладниками. Згідно з даними одного з джерел Forbes, на момент оголошення банкрутства в розпорядженні бізнесмена було близько 700 тисяч євро.

За інформацією порталу denis-oleinikov.in.ua, в 2017 році Олейников побудував будинок і відкрив ресторан у Хорватії. "Людина, яка кинула на гроші купу вкладників Opayz, FTBN відчуває себе дуже і дуже непогано: будинок готовий, діти займаються тенісом із хорошим тренером, ресторан працює", - йдеться в повідомленні.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...