Хіти тижня. "Олені, олені, не бриті і не голені": Соліст ТІК показав свій затишний маєток у центрі Вінниці (відео)

Маєток Бронюка серед інших будинків виділяється оригінальним українським орнаментом. Будинок наче вбраний у вишиванку.

Фото: "Личности".Фронтмен гурту ТІК Віктор Бронюк вперше показав свій затишний будинок, який розташований у центрі Вінниці в мікрорайоні Корея, передають Патріоти України з посиланням на "Світське життя".

Маєток Бронюка серед інших будинків виділяється оригінальним українським орнаментом. Будинок наче вбраний у вишиванку. Музикант розповів, як з’явилася ідея нанести зображення.

"Виробники фарби дали свої технічні рекомендації, такі, що наносити зображення нереально. У мене перша освіта художня, я з цією думкою не одну ніч переспав. Кажу: "Як нереально? Ну має ж воно якось вийти". Звичайною щіткою, воно все тече по цих шпаринах, спонжиками, валіками – чим ми тільки не пробували, всі були на нервах. Але все таки технологію ми знайшли", - зізнався артист.

До слова, на території маєтку є стоянка для автомобілів, яку прикрашає картина з оленями. За словами Бронюка, йому картину подарував директор палацу "Україна" Роман Недзельський.

Також на території є сцена, на якій діти Бронюка і його дружини Тетяни часто полюбляють співати і танцювати. Цікаво, що багато того, що є у будинку, Бронюк зробив власними руками.

Окрім того родина виконавця має власний город, а дружина музиканта доглядає більше ніж за 100 кущами троянд. У подружжя є свій чималий город, де ростуть селера, помідори, буряк, перець, малина, полуниця та багато іншого.

Віктор Бронюк зізнався, що захоплюється малюванням. У спальні музиканта стоїть картина з соняшниками.

У дітей Віктора і Тетяни, доньки та сина, окремі кімнати, які оформлені відповідно для дівчинки і хлопчика.

Окрім малювання Віктор Бронюк також захоплюється кулінарією і іноді може сам щось приготувати. Співак сам вигадує рецепти, як от м’ясо з ожиною.

"Кухня – це теж творча лабораторія. Найголовніше – треба мати гарний настрій. Коли у мене поганий настрій, я ніколи нічого не готую", - прокоментував Бронюк.

Зауважимо, що наступного року Віктор і Тетяна святкуватимуть річницю – 10 років подружнього життя. Бронюк розповів, хто є головним у їхній родині.

"Кіт. Якщо брати на себе повноваження голови, то Таня, напевно, шия. Куди шия поверне…", - сказав Бронюк.

Наостанок музикант пояснив, як за всі роки своєї творчої діяльності не звабився переїхати до Києва.

"Вінниця вже вчетверте цьогоріч за оцінкою незалежних експертів стала найкомфортнішим місцем для проживання. Хіба це погано – жити у найкомфортнішому місті України. Гастролювати нам навпаки простіше з Вінниці, тому що це центр України. Стосовно обміну інформації, чи роботи в студії, у Вінниці є Інтернет", - підсумував артист.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...