Хіти тижня. "Онажедевочка": Зайцевій "скостили" половину провини за смерть людей. Цапу-відбувайлу не допоможе навіть крутий адвокат?

Київський районний суд Харкова відмовився визнати потерпілим другого учасника смертельної ДТП у Харкові.

Відповідний документ було опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України.

Повідомляється, що адвокати Геннадія Дронова подали скаргу на дії слідчого і зажадали зобов’язати співробітника поліції внести водія Volkswagen Touareg у кримінальне провадження як потерпілого.

Суддя Світлана Муратова відмовилася відкривати відповідну кримінальну справу. За інформацією суду, приймати рішення про статус Геннадія Дронова слід після проведення усіх необхідних слідчих дій і експертиз.

Нагадаємо, одразу після ДТП, що сталося 18 жовтня, водій Lexus Олена Зайцева розповіла, що бачила Volkswagen, але сподівалася проскочити.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...