Хіти тижня. Оперативно декомунізували: У київському метро роздягнули любителя Сталіна

Прихильник кривавого радянського диктатора просив обурених співгромадян, щоб вони його не били, та лив сльози.

Чоловік їхав у метро у футболці зі Сталіним. Фото: соцмережі.

У п'ятницю, 15 червня, в київському метрополітені пасажири помітили чоловіка в футболці з портретом радянського тирана Йосипа Сталіна. Чоловіка «декомунізували» небайдужі кияни. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив свідок інциденту Іван Пишта, передають Патріоти України.

«Їду собі в метро на суд до друзів і тут бац ... У вагон заходить якась істота в футболці зі Сталіним. У мужика погано розпочався ранок. Це ж треба було йому зайти в мій вагон», - написав він.

Повідомляється, що після цього «любитель Сталіна» поїхав далі без футболки - її у нього відібрали.

У коментарях автор поста, відповідаючи на питання інтернет-користувачів про розвиток ситуації, написав: «Та які там подробиці. Молився, щоб його не били, оскільки він після операції. Піду її (футболку. - ред.) спалю».

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...