Хіти тижня. "Ось так тепер, Європа!": Як у Київському метро відреагували на скаргу пасажира

Киянка поділилася цікавою історією із метро.

Про цей випадок розповіла керівник українського Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Київське метро, один з останніх вечорів липня. На перегоні між станціями до радіоточки зв'язку з машиністом підходить трохи піддатий чоловік. Натискає кнопку, щось емоційно пояснює машиністу. Всі озираються, я теж. Мені природно цікаво, тому що я вперше бачу, щоб хтось зв'язувався з машиністом.

Ми під'їжджаємо до станції, запис оголошує станцію "Нивки" з проханням поступатися місцем людям похилого віку. У тиші станції ми чуємо, як чоловік повторює у радіоточку: "Там у вас наблював хтось, у кінці п'ятого вагону!". На що машиніст відповів: "Вас почув, спасибі за звернення", - почала вона розповідь.

За словами жінки, у той же момент у вагон зайшли три прибиральниці, миттєво витираючи всю "скаргу" чоловіка.

"Прибиральниці виходять, двері зачиняються. Все відбувається настільки швидко, що чоловік вмить розгублено оглядає вагон, переконуючись по нашим обличчям, що це йому не наснилося. Потім розгинається від радіоточки, переможно розрівнює плечі і йде на свій вже чистий пасажирський шматок простору. Наостанок він урочисто сказав всім очевидцям: "Ось так тепер, Європа!" - написала вона.


"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...